Off Season Tervetullut | Kahden Vuoden Urakka takana!

Kahden vuoden projekti päättyi pari viikkoa sitten ja takana opettavainen matka. Sen jälkeen olenkin viettänyt ottanut rennosti ja yritättynyt olla miettimättä painia tai urheilua. (Urheilijoiden kesken off season). Ja olenkin nauttinut 😀 En muistakkaan milloin viimeksi olen voinut viettää kunnolla lomaa ilman seuraavaan treeniin valmistautumista. Tässä blogikirjoituksessa pureudumme menneeseen kilpailuun ja lopuksi kerron seuraavista suunnitelmistani.

 

Kertaus kisoista

 

 

Ensimmäinen ottelu MM-kisoissa ei olisi voinut sujua paremmin. Vastustajana oli Puerto Ricoa edustava amerikkalainen, joka tunnetusti tarjoaisi kovan tempoa ja monta yritystä. Suunnitelmana oli odottaa vastustajan virhettä ja iskeä tilanteen tullen. Tämä taktiikka toimi täydellisesti, ja vain 15 sekunnin kuluttua ottelun alkamisesta onnistuin vastahyökkäyksessä. Sain kaksi vyörytystä ja ulostyönnön, ja tilanteen ollessa 7-0, viimeistelin voiton ”puolikkaalla,” josta sain vielä 4 lisäpistettä.

 

Team Vuoti Off Season tervetullut

Joona Vuoti – Painija

joona_vuoti

Toinen ottelu oli huomattavasti vaikeampi, sillä vastustajana oli Valkovenäjän edustaja, jonka taituruutta oli vaikea ennustaa. Ottelu päättyi valitettavasti vastustajalle pistein 8-7, kun hän onnistui nappaamaan 2 pistettä vain 10 sekuntia ennen ottelun loppua. Valkovenäläinen jatkoi matkaansa turnauksessa ja eteni semifinaaliin, mutta siellä hänen tie katkesi.

Vaikka omat kisat päättyivät tähän, fiilis on silti luottavainen tulevaisuutta kohtaan. Vaikka mitali jäi tällä kertaa saavuttamatta, se ei ole enää kaukana. Olen päättänyt ottaa tästä oppia ja valmistautua entistäkin kovempiin koitoksiin tulevaisuudessa


Seuraavat Askeleet | Off season

Valitettavasti loukkasin viimeisen matsin viimeisessä tilanteessa polveani, jonka takia tämän kauden SM-kisat jäävät väliin. Polvi turposi heti matsista tullessani ja Suomeen palattuani menin magneettiin. Lääkäri Tuomo Karila diagnosoi polvesta sivusivusiteen repeämän, mikä tarkoittaa minulle 6 viikon painikieltoa. Vaikka loukkaantumisia ovat aina ikäviä, mielestäni ajoitus hyvä. Sillä nyt on pakko keskittyä kuntoutukseen rauhassa. Ja tietenkin off season iin 🙂

Ensi vuodelle suunnitelmat ovat jo kovat, vaikka lopullisia päätöksiä ei ole vielä lyöty lukkoon. Pysykää kuulolla ja seuratkaa tapahtumakalenteriani, jos olette kiinnostuneita tietämään, minne olen matkalla seuraavaksi. Ajatuksena on muun muassa paljon kansainvälisiä leirejä ja kovatasoisia turnauksia.

Lopuksi haluan kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tässä matkassa: valmentajia, treenikavereita, Vieskan Voimaa, tyttöystävää, perhettä, enoja ja mummuja sekä tietysti sponsoreita. Kiitos Champion Door, Jokilaaksojen Seutumajakka, OP Suomenselkä, Matkatoimisto Lupinus ja kaikki muut tukijat. Ilman teitä tämä matka ei olisi ollut mahdollinen.

 
Team Vuoti Off Season tervetullut

1 ajatus aiheesta “Off Season Tervetullut | Kahden Vuoden Urakka takana!”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top