Painivuosi 2024 | Urheilijan budjetti, kalenteri ja sponsorit

 

Tervehdys ja tervetuloa vuoteen 2024! Uuden vuoden myötä koittavat odotetut tapahtumat ja kilpailut. Urheilulle omistautuvalle, kuten minulle, tämä tarkoittaa tarkkaa suunnittelua ja talouden hallintaa. Esimerkiksi urheilijan budjetti, vuosikalenteri ja rahoitus ovat avainasemassa tässä valmistautumisessa.

Tämän vuoden kohokohtiin kuuluvat Pariisin olympiakisat, mutta keskiössä omassa suunnitelmassani ovat alle 23-vuotiaiden Euroopanmestaruuskilpailut ja Maailmanmestaruuskilpailut. Viime vuonna sijoituin hienosti yhdeksänneksi 23-vuotiaiden MM-kilpailuissa. Tämän vuoden tavoitteena on kuitenkin ylittää tuo saavutus, viedä urheilu-ura uudelle tasolle ja siirtyä ammattimaisemmaksi urheilijaksi.

Vuoden ensimmäisenä tehtävänäni oli täydentää kalenteri ja laskea urheilijan budjetti tulevaa kautta varten. Kalenterin täydentäminen ei tarkoita pelkästään päivämäärien merkitsemistä paperille, vaan se kattaa kaikki kilpailut, harjoitusjaksot, lepokaudet ja muut tapahtumat. Kaikki on harkittu tarkkaan, jotta voin optimoida harjoitteluni ja olla huipullani tärkeissä kilpailuissa. Kalenterin avulla varmistan myös, että jokainen päivä tukee pitkän aikavälin tavoitteitani.

Voit käydä tutustumassa Painiliiton vuosikalenteriin vuodelle 2024 ja samalla minun kilpa- ja leirikalenteriini Painiliiton sivuilla olevasta linkistä: ”miehet ja U23 vp”.

Toinen keskeinen vaihe valmistautumisessani tähän vuoteen oli budjetin laatiminen. Vuoden budjetti kattaa kaiken urheilijan arkeen liittyvän, kuten matkakulut, majoituksen, harjoitusvälineet ja valmennuksen. Pyrin varmistamaan, että jokainen osa-alue on otettu huomioon, ja resurssit ovat tasapainossa menestyksekkään vuoden varmistamiseksi. Tämän vuoden budjetiksi arvioin noin reilut 14 000 euroa. Suunnitelman taustalla on ajatus siitä, mitä tarvitsen parhaan mahdollisen valmistautumisen takaamiseksi.

Sponsorien etsiminen on ollut olennainen osa valmistautumistani tulevaan kauteen. Se ei ole vain taloudellinen tuki, vaan myös mahdollisuus luoda kestäviä kumppanuuksia, jotka tukevat matkaani huipulle. Yhteistyö sponsoreiden kanssa ei pelkästään helpota budjetin hallintaa, vaan avaa myös oven ammattimaiseen valmistautumiseen ja kilpailemiseen. Sponsoreiden tuki on korvaamaton, ja heidän kanssaan rakennamme yhdessä menestyksekästä tulevaisuutta painin maailmassa.

Team Vuoti Budjetti 2024

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top